Klasat

Gazetari-Komunikim

Armand Braho lindi në qytetin e Pogradecit më 25.11.1998, përfundoi Gjimnazin në Shkollën “14 Engjejt”.

goca

Jam Artiola Pepkolaj, jam studente në vitin e dytë Mastër shkencorë, Dep: Gazetari-Komunikim, Profili: Marrëdhënie me Publikun.

Student në Universitetin e Tiranës, Fakulteti i Shkencave Sociale, Dega Filozofi.

Besarta Demushi aktualisht studente në vitin e II Master Shkencor në Departamentin e Gazetarisë dhe Komunikimit në profilin Drejtim, menaxhim mediash.

blerta

Diplomuar në nivelin Bachelor, në degën Gazetari e Komunikim, Universiteti i Tiranës. Ka eksperiencë në median online.

eliom

Elion Kollçaku është aktualisht student i vitit të dytë i Masterit Shkencor për Marrëdhënie me publikun në Degën e Gazetarisë dhe Komunikimit, në Universitetin e Tiranës.

Është diplomuar në nivelin Master në Gazetari dhe Komunikim në Universitetin e Tiranës. Ka eksperiencë në median tradicionale dhe online.

Kam mbaruar studimet e larta pranë Fakultetit të Shkencave Sociale, dega “Punë Sociale”. Zotëroj një master shkencor (MSc) për “Çështjet e Fëmijes dhe Familjes”.

erdi

Studimet themelore bachelor për gazetari i mbaroi në Universitetin ‘Hasan Prishtina’ në Prishtinë dhe masterin shkencor drejtimi Marketing Mediatik në Universitetin e Tiranës në fakultetin e Histori-Filologjisë.

Jam Ersila Bruçi.Studente në Fakultetin e Historisë dhe Filologjisë,ku studioj për Gazetari dhe Komunikim.Aktualisht jam në vitin e dytë bachelor.

Fotograf dhe Videograf

Studente në Departamentin e Gazetarisë dhe Komunikimit, FHF (UT). Master Shkencor, viti II, profili – Marrëdhënie Publike

Kam lindur në Has në 23 shkurt 1995. Prej 5 vitesh tanimë jam pjesë e medias shqiptare, televizive dhe online. Prej 4 vitesh punoj në portalin Dritare.net dhe në Radio Televizionin Ora News.

Universiteti Beder Master Shkencor, Gazetari dhe marrëdhënie me publikun. Fakulteti i Gjuhëve të Huaja, Universiteti i Tiranës : Bachelor në Gjuhë dhe Letërsi Italiane.

nejada

E diplomuar ne Fakultetin e Shkencave Sociale, Universiteti i Tranes ne degen shkenca politike. Eksperiencen si gazetare e kam fituar prane revistes Business Magazine Albania.

I am a Law student, second year of university, based in Tirana, Albania, and I am actively engaging in the civil society and online media outlets as a freelance

Rigon Harxhi është profesionist i ri në fushën e komunikimit. Ai është diplomuar në Departamentin e Gazetarisë dhe Komunikimit, Universiteti i Tiranës, i certifikuar si student i shkëlqyer.

vilson

Quhem Vilson Blloshmi. Lindur ne Larisa, Greqi dhe jam 21 vjec. Shkollen e mesme e kreva tek Petro Nini Luarasi. Momentalisht studioj Shkenca Politike, viti 3-te Bachelor ne Fakultetin e Shkencave Sociale, Universiteti i Tiranes.

https://www.linkedin.com/in/xhensila-mirashi-61a2958b/