This content is for Student members only.
Log In Register

Courses

Sort By:
Moduli 4
Free
16 Lectures
Moduli 3
Free
12 Lectures
Moduli 2
Free
Ky synopsis paraqitet në kuadër të projektit “Fuqizimi i gazetarëve të rinj nëpërmjet promovimit të vlera profesionale” dhe  përfaqëson një reflekt...
17 Lectures
Moduli 1 (Prezantues)
1 h
Free
Beginner
1 h